wagneforsan.blogg.se

2014-11-29
22:16:10

Hela dagen!

Det är precis vad mitt projekt har tagit idag. Hela förbannade dagen! 
Dagen började med att jag gick upp ca 10 och åt frukost och funderade lite på vad jag skulle göra idag. 
Jag hade ju typ redan bestämt mig sen igår att jag ska hålla på lite med min bil, alltså Audin, som jag numera döpt till Jack Frost. Och det var precis vad jag tänkte göra med. Så vi i familjen fick hjälpas åt med att putta in den i garaget så jag kunde börja. Fick åka till Biltema med en sväng för att köpa lite skarvhylsor så man kan sätta fast de ankvipsade sladdarna i varandra igen. Det var ju lättare sagt än gjort. Jag kan ju förtydliga att jag skulle byta ett styrdon till bilen som gör att den startar, och det innebär i det här fallet att jag måste byta kablarna till den innan jag kan koppla in den. Aja, jag började och det gick bra till en början, tills allt började krångla och hoppa ut och jag fick slut på tålamod. Tog några pauser frn det och gick på det igen. Det behövs när man är lätt på humöret som jag är.. Haha! Men efter flera timmar med svordomar och bönande till Gud så fick jag äntligen dit allt och kunde koppla in styrdonet i bilen igen. Körde med startkablar från Venton, men den startade fortfarande inte. Attans! Dom på verkastaden sa att dom kan ha kopplat ur ett relä till bränslepumpen och det var precis vad dom hade gjort, och vi hittar det nu inte i bilen, så det blir att köpa nytt på måndag, och sen är det bara att be till både Gud och hoppas på att Loke är på bra humör och hoppas på att bilen hoppar igång! För det hade varit såå bra! 
Har inte ens hunnit vara i stallet idag, så lång tid har det tagit. Men får se vad som händer imorgon! Har redan en massa inplanderat så som utflykt med kusinerna och hämta hem ännu en bil. Men schhh.. säg inte det så högt.. ;) 
 La upp denna för någon dag sen, men har inga nyare bilder på den. Och ni vill inte se hur det ser ut vid styrdonet. Det är kaoz där! 
 
//
Ida Wagnefors